Προσοχή: Τηλεφωνική απάτη μέσω Viber

 
Μέχρι και την εφαρμογή του viber που έχουν οι περισσότεροι εγκατεστημένοι στα κινητά τους τηλέφωνα, βρήκαν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι

Ενημερώθηκε: 23/03/18 - 20:01

Μέχρι και την εφαρμογή του viber που έχουν οι περισσότεροι εγκατεστημένοι στα κινητά τους τηλέφωνα, βρήκαν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι.

Οι απατεώνες προσποιούνται στο θύμα ότι τους τράκαρε και απειλούν να πάνε στην αστυνομία.Μια τέτοια καταγγελία έγινε στο Seleo.gr όπου θύμα κατήγγειλε τηλεφώνημα - απάτη από έναν περίεργο αριθμό.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που καταγγέλλει, άγνωστος του τηλεφώνησε και του είπε πως είδε το χαρτάκι που του άφησε στο αυτοκίνητο επειδή τον χτύπησε. Όταν, άρχισε να το ρωτάει περισσότερα και να του λέει ότι πρόκειται για λάθος, αυτός που τηλεφώνησε του είπε θα πάει στην αστυνομία...

«Απατεώνας παίρνει τηλέφωνο και λέει πως βρήκε το χαρτάκι που άφησα στο αυτοκίνητο του που χτύπησα. Λέει ευγενικά πως έχει και τις πινακίδες. Όταν ρωτάς σε ποια οδό έγινε, μήπως έγινε λάθος γιατί δεν χτυπήσες κανέναν ή ποιες πινακίδες έχει αλλάζει και λέει πως θα πάει στην αστυνομία. Καλεί από viber με περίεργο νούμερο» λέει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.