Ρουμάνα είχε μετατρέψει εγκαταλελειμμένα βαγόνια στη Πάτρα σε οίκο ανοχής

Ρουμάνα είχε μετατρέψει εγκαταλελειμμένα βαγόνια στη Πάτρα σε οίκο ανοχής
Ενημερώθηκε: 07/12/17 - 12:02

Σε οίκο ανοχής, είχε μετατρέψει μια 25χρονη Ρουμάνα, εγκαταλελειμμένα βαγόνια τρένου στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στην Πάτρα. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου έριξε βαρύτατη ποινή στην αλλοδαπή που εξέδιδε μια ανήλικη συμπατριώτισσα της, κλείνοντας ροζ ραντεβού.

Η νεαρή αλλοδαπή είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι προσποιήθηκαν τους πελάτες και, αφού τη συνάντησαν μαζί με την ανήλικη ομοεθνή της σε παραλιακό δρόμο της Πάτρας, συμφώνησαν να έχουν ερωτική συνεύρεση με την 17χρονη με αντίτιμο 50 ευρώ. Μόλις η 25χρονη πήρε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι είχε διαμορφώσει σε... οίκο ανοχής το βαγόνι.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι η 25χρονη είχε μεταφέρει την ανήλικη στην Ελλάδα με υποσχέσεις για αξιοπρεπή δουλειά και κατακρατούσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, υποχρεώνοντάς την με τη χρήση βίας να εκδίδεται. Σε βάρος της είχε ασκηθεί δίωξη για σωματεμπορία και μαστροπεία κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία, καθώς εμπλεκόταν και ο σύζυγός της και το δικαστήριο την καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 12 ετών και πρόστιμο ύψους 65.000 ευρώ.

ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ