Έκτακτο! Ποιοι σταθμοί είναι κλειστοί τώρα λόγω Ερντογάν

Έκτακτο! Ποιοι σταθμοί είναι κλειστοί τώρα λόγω Ερντογάν
Ενημερώθηκε: 07/12/17 - 11:26

Έκτακτο! Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία πως εκτός από τον σταθμό «Σύνταγμα» που θα παραμείνει κλειστός όλη την ημέρα σήμερα Πέμπτη 6/12, κι άλλοι σταθμοί μετρό κλείνουν τώρα. Ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή εκτός από τον σταθμό του Mετρό «Σύνταγμα», που θα παραμείνει κλειστός όλη την ημέρα, έχουν κλείσει επίσης και οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής».

LIVE Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τα έκτακτα μέτρα θα διαρκέσουν από τις 6 π.μ. σήμερα το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κινήσεις του προέδρου στην Αθήνα, με τους πολίτες να καλούνται να κάνουν υπομονή για την ταλαιπωρία που θα υποστούν.

ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Υπενθυμίζουμε πως απαγορεύονται για λόγους ασφαλείας οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στα Προπύλαια. Η απόφαση του επικεφαλής αξιωματικού της ΓΑΔΑ για απαγόρευση των συναθροίσεων αφορά ουσιαστικά ολόκληρο το κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και τις περιοχές πέριξ της Αττικής οδού στο τμήμα της από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».