Σάσα Σταμάτη: Τι έμαθε και δάκρυσε on air (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάσα Σταμάτη: Τι έμαθε και δάκρυσε on air (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 24/02/18 - 18:46

Σάσα Σταμάτη: Η αποκάλυψη της Σόφης Πασχάλη την έκανε να λυγίσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Oh la la» το μεσημέρι του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να δούμε τη νέα παρουσιάστρια του να δακρύζει On air.

Η παρουσιάστρια ακούγοντας την καλεσμένη της Σόφη Πασχάλη να μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του συντρόφου της, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. «Αυτό είναι κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Πάντα έλεγα ότι πρέπει να δείχνω δυνατή, πρέπει να δείχνω σκληρή, δεν ήθελα τη λύπηση του κόσμου. Για να φτάσω να γίνω θεραπεύτρια μου συνέβη κάτι αρκετά δύσκολο… Δεν μου εύκολο να το συζητάω, απλά νομίζω ότι πια έχω ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σάσα Σταμάτη: Έκανε πρεμιέρα με «γαλικά» και δολοφονικές ατάκες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η πρώτη σχέση ενός ανθρώπου δεν είναι η πιο σημαντική; Η πρώτη μου σχέση ήταν στα 20 με έναν υπέροχο άνθρωπο. Αυτός ο άνθρωπος “έφυγε” από τη ζωή πάρα πολύ νωρίς. Εγώ αισθανόμουν πολλές τύψεις που δεν κατάφερα να τον σώσω. Ήμουν πάρα πολύ μικρή και δεν ήξερα. Ήταν 24 χρονών όταν “έφυγε”. Και αυτός ήταν ο λόγος που για ένα χρόνο έπαιζα τη ζωή μου κορώνα γράμματα, απορώ πως δεν πέθανα. Έπαθα ένα ατύχημα τότε και έσπασα τη μέση μου, το προκάλεσα να συμβεί», δήλωσε η γυμνάστρια.