Σε κρίσιμη κατάσταση η Μαίρη Χρονοπούλου – Δίνει μάχη στην ενταντική

 
Σε κρίσιμη κατάσταση η Μαίρη Χρονοπούλου – Δίνει μάχη στην ενταντική

Ενημερώθηκε: 03/10/23 - 11:01

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείο Ευαγγελισμός η κορυφαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου Μαίρη Χρονοπούλου.

Το απόγευμα της Κυριακής η 90χρονη λαμπερή πρωταγωνίστρια γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Εκείνη τη στιγμή ήταν ολομόναχη στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός της οικίας, σε προσωπικές της υποχρεώσεις.

Κατά την πτώση της χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού, και σωριάστηκε λιπόθυμη στο πάτωμα. Λίγες ώρες αργότερα η βοηθός της -μπαίνοντας στο σπίτι- αντίκρισε τη Μαίρη σωριασμένη στο πάτωμα και κάλεσε για βοήθεια τους οικείους του στενού φιλικού της περιβάλλοντος. Δεν υπήρχε πουθενά αίμα, διότι προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, διότι απαγορευόταν οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση εξαιτίας της άσχημης πτώσης της.

Με εξαιρετική προσοχή μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του εφημερεύοντος Νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Ηδη είχε ειδοποιηθεί το νοσοκομείο και είχε χτυπήσει συναγερμός!

Οδηγήθηκε αμέσως για απεικονιστικές εξετάσεις, όπου και διαγνώστηκε βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης και εισήχθη αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παραμένει έως τώρα. Το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και εξέχοντες ιατροί παρακολουθούν ενδελεχώς τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, η οποία χαρακτηρίστηκε εξαιρετικά βαριά, και όλοι προσεύχονται και ελπίζουν σε ένα θαύμα. Ολο το οικείο περιβάλλον της Μαίρης Χρονοπούλου είναι συντετριμμένο.

Δεδομένου ότι η σπουδαία πρωταγωνίστρια εξέφρασε ως επιθυμία οποιοδήποτε αιφνίδιο συμβάν στη ζωή της να αντιμετωπιστεί με εξαιρετική διακριτικότητα, χωρίς μεγαλόσχημους τίτλους, υπερβολές και τραβηγμένες ιστορίες θρίλερ, μεταφέρουμε μόνο τα γεγονότα. Στο παρόν δημοσίευμα φιλοξενούμε την αλήθεια σε ένα αληθινό συμβάν, χωρίς χαρακτηρισμούς και συναισθηματικό υπόβαθρο.

Η Μαίρη, η δική μας Μαιρούλα, όπως θέλει να την αποκαλούμε, απέδειξε μέσα από τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή της -και είναι πολλές- ότι υπήρξε πάντα δυνατή. Ακόμα κι όταν η επιστήμη αποκλείει το βέβαιο στην αποκατάσταση και τη θεραπεία, υπάρχει κάτι υψηλότερο σε ελπίδα: Η θεία δύναμη! Το σπίτι της Μαίρης παραμένει από χθες με τα παραθυρόφυλλα κλειστά. Εκτίμα όμως να ξανανοίξουν, για να την υποδεχτούν γεμάτη χαρά κι αισιοδοξία, όπως πάντα, αφού όλοι εμποδίζουμε μόνο στο καλύτερο. 

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ