Σταθμός Λαρίσης: Φεύγουν σταδιακά οι πρόσφυγες (video)

 
Εκατοντάδες πρόσφυγες που ήταν συγκεντρωμένοι,στον σταθμό Λαρίσης έχοντας καταλάβει τις γραμμές του τρένου, άρχισαν να αποχωρούν

Ενημερώθηκε: 05/04/19 - 16:50

Εκατοντάδες πρόσφυγες που ήταν συγκεντρωμένοι, έξω από τον σταθμό Λαρίσης έχοντας καταλάβει τις γραμμές του τρένου, άρχισαν να αποχωρούν.

Οι περίπου 300 πρόσφυγες που κατέλαβαν τις γραμμές στο Σταθμό Λαρίσης διαμαρτύρονταν και ζητούσαν να μεταφερθούν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, προκειμένου να φύγουν από την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ήδη τα πρώτα πούλμαν μετέφεραν πρόσφυγες πίσω στις δομές, όπου φιλοξενούνται. «Γίνεται μια προσπάθεια να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι όλες οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις που τους δόθηκαν δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Διακινδυνεύουν πιο πολλά από αυτά που ελπίζουν να κερδίσουν.

Έκρυθμη η κατάσταση με τους πρόσφυγες: Κατάληψη στο Σταθμό Λαρίσης - Νέα Ειδομένη στα Διαβατά

Τους ενημερώνουμε συνέχεια και ήδη έχουν αρχίσει να αποχωρούν», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οποίος μετέβη με κλιμάκιο του υπουργείου στο σταθμό Λαρίσης.

Τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν ανασταλεί και όλοι οι επιβάτες αναχώρησαν με πούλμαν για τους προγραμματισμένους προορισμούς τους. Όσοι πρόσφυγες είχαν αγοράσει εισιτήρια για το τρένο, τους επεστράφησαν τα χρήματα.