Στη φυλακή ο 34χρονος δράστης της πολύωρης ομηρίας της πρώην συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα

 
Στη φυλακή ο 34χρονος δράστης της πολύωρης ομηρίας της πρώην συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ενημερώθηκε: 05/01/22 - 17:15

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 34χρονος δράστης της πολύωρης ομηρίας της πρώην συντρόφου του στο διαμέρισμα της στον Άγιο Παντελεήμονα την Πρωτοχρονιά το μεσημέρι, ο οποίος μετά από συμπληρωματική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία είναι αντιμέτωπος και με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Στον κατηγορούμενο, Αιγυπτιακής καταγωγής, που συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας το βράδυ του συμβάντος, αρχικά είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής καθώς και για τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της οπλοφορίας και της βίας κατά υπαλλήλων. Ωστόσο λίγο πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτή για τη σημερινή απολογία του, η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ήδη ο συνήγορος του θύματος έκανε λόγο για «ελλιπή δίωξη» και ταυτόχρονα δημοσιοποιήθηκε βίντεο με τον δράστη να χτυπά βάναυσα την πρώην σύντροφο του. Μάλιστα, ο δράστης μετέδιδε ζωντανά μέσω του λογαριασμού του θύματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τη βιαιότητα σε βάρος της πρώην συντρόφου του. Η συμπληρωματική δίωξη ήρθε μετά την πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή της γυναίκας, βουλγαρικής καταγωγής, που επί αρκετές ώρες μέχρι να την απελευθερώσει η Αστυνομία υπέστη τη βία του δράστη.

Σύμφωνα με την ίδια, ο κατηγορούμενος ενόσω την κρατούσε όμηρο στο σπίτι της, κάλεσε μέσω του δικού της messenger τον 7χρονο γιο της για να τον βλέπει να κακοποιεί την μητέρα του.

Κατά την αποχώρησή του από το ανακριτικό γραφείο ο κατηγορούμενος είπε πως ζητά συγγνώμη για όσα έκανε.