Συγκλονιστικές εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη: 22χρονη φοιτήτρια η μητέρα του

Συγκλονιστικές εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη: 22χρονη φοιτήτρια η μητέρα του
Ενημερώθηκε: 24/04/18 - 21:00

Στην Ασφάλεια κρατείται και ανακρίνεται μια 22χρονη φοιτήτρια, η οποία φέρεται να είναι η μητέρα του νεκρού βρέφους που βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πηγές, η νεαρή γυναίκα είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Στην πολυκατοικία μένει μαζί με την μητέρα της, για την οποία ερευνάται αν γνωρίζει πως η κόρη της ήταν έγκυος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 22χρονη κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη, λόγω των περιττών κιλών της.

Από την νεαρή γυναίκα λήφθηκε DNA και αναμένονται τα αποτελέσματα της διαδικασίας σύγκρισης με το γενετικό υλικό του νεκρού βρέφους.

Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ. Σ. Μαριαννού, η αιτία θανάτου δεν στάθηκε δυνατόν να προσδιοριστεί. Κι αυτό διότι το μωράκι δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις ή εσωτερικά τραύματα στο κορμάκι του. Κατ΄επέκταση, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει από την ολοκληρώσει των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιατροδικαστού, είναι δυνατόν ο θάνατος να προήλθε από τις κακουχίες, καθώς το βρέφος επί 12 ώρες βρίσκονταν μέσα στην σακούλα την οποία είχαν πετάξει στο προστατευτικό δίχτυ στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Επίσης, δεν αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα ασφυξίας, λόγω της τοποθέτησής του στην πλαστική σακούλα.