Το τελευταίο αντίο στον αλεξιπτωτιστή Κωνσταντίνο Μελιγκώνη 

 
Το τελευταίο αντίο στον αλεξιπτωτιστή Κωνσταντίνο Μελιγκώνη 

Ενημερώθηκε: 05/09/20 - 16:36

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται αυτή την ώρα, για τον άτυχο αλεξιπτωτιστή των Ειδικών Δυνάμεων Κωνσταντίνου Μελιγκώνη. Ο αλεξιπτωτιστής έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μετά από πτώση με αλεξίπτωτο.

Η κηδεία πραγματοποιείται στον ιερό ναό της Αγίας Ευθυμίας στη Νέα Χαλκηδόνα, ενώ η σωρός του θα ταφεί στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Εκτός από συγγενείς και φίλους, στην κηδεία δίνει το παρόν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος.

Στεφάνια έχουν καταθέσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννήματα, και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Στεφάνι κατέθεσε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μελιγκώνης, κατά την διάρκεια της νυχτερινής άσκησης από το ειδικό τμήμα αλεξιπτωτιστών στα Μέγαρα βρέθηκε εκτός της ζώνης ρίψης, με αποτέλεσμα να πέσει σε βάλτο και να χάσει τη ζωή του.

pic.twitter.com/l5rOEEhcEz

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Έλληνες θρηνούν ένα παλληκάρι που έπεσε στο καθήκον. Τον λοχία των αλεξιπτωτιστών μας, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε μια απαιτητική άσκηση. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του λοχία, που χάθηκε με το εθνόσημο στο στήθος. Η Πολιτεία θα είναι δίπλα της.

September 4, 2020

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ