Θεσσαλονίκη: Νέες διακοπές νερού

 
Μετά τα όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν στην υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότητημα της Θεσσαλονίκης, και νέες διακοπές νερού

Ενημερώθηκε: 04/04/18 - 17:15

Μετά τα όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν στην υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότητημα της Θεσσαλονίκης , κι ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να επανέλθουν, ήρθαν και νέες διακοπές παροχής νερού.

Παρά την συγνώμη της διοίκηση της ΕΥΑΘ και των εργαζομένων στους Θεσσαλονικείς, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των προβλημάτων στην υδροδότηση της πόλης, νέες έκτακτες διακοπές νερού βρίσκονται σε εξέλιξη δυσχεραίνοντας για ακόμα μια φορά την ζωή των πολιτών της συμπρωτεύουσας.

Ειδικότερα σύμφωνα με το thestival.gr χωρίς νερό έχουν μείνει καταναλωτές στην οδό Ειρήνης στην Πολίχνη και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 17.00.

Διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη και στον Πανόραμα, στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτήν. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 18.00.

Έκτακτη διακοπή νερού βρίσκεται σε εξέλιξη και στους Αμπελόκηπους. Συγκεκριμένα καταναλωτές δεν έχουν νερό στις οδούς Αρκαδίου, Κυριάκου Μάτση και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 17.30.

Τέλος χωρίς νερό έχουν μείνει και στην οδό Σερρών στην Κάτω Τούμπα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 17.00.