Θράκη: Απίστευτη καταγγελία – Ανέβασε την ελληνική σημαία και δέχτηκε επίθεση από εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου (ΒΙΝΤΕΟ)

 
SH

Ενημερώθηκε: 24/04/23 - 23:14

Μία απίστευτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, όταν μία Ελληνίδα μουσουλμάνα στη Θράκη δέχτηκε επίθεση επειδή ανέβασε την ελληνική σημαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το 2020 και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου, όταν η γυναίκα αποφάσισε να ανεβάσει την ελληνική σημαία στο σπίτι της, στο χωριό Άνω Θέρμες στη Θράκη.

Οι αντιδράσεις ορισμένων συγχωριανών της, προφανώς εγκάθετων του Τουρκικού Προξενείου, ήταν ακραίες, οι οποίοι προχώρησαν σε σκίσιμο της σημαίας και στη συνέχεια της επιτέθηκαν.

«Δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα συγχωριανών της, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της, έσκισαν την ελληνική σημαία και την προπηλάκισαν. Ακολούθως, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Ανέβασε άλλη ελληνική σημαία, επαναλήφθηκαν τα γεγονότα και η αστυνομία για να τη συνετίσει την παρότρυνε να σταματήσει να το κάνει», είπε στο MEGA o Γιώργος Κυριακού, καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κ. Κυριακού, η κατάσταση έγινε χειρότερη και η αστυνομία δεν κατάφερε να την προστατεύσει. «Όταν μου διηγήθηκε όσα υπέστη ένιωσα ντροπή που κάποιος Έλληνας πολίτης δέχτηκε τέτοια συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κ. Κυριακού.

Η γυναίκα αναγκάστηκε να φύγει από το χωριό της μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε και πλέον μένει στη Ξάνθη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ