Θρίλερ! Μυστήριο με την άγρια δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

Θρίλερ! Μυστήριο με την άγρια δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών
Ενημερώθηκε: 19/10/17 - 00:07

Θρίλερ! Συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε σήμερα, αργά το απόγευμα της Τετάρτης, από την άγρια δολοφονία γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήταν ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής, κάτι που περιπλέκει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, εντοπίστηκε μία 30χρονη γυναίκα νεκρή και μαχαιρωμένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια, η οποία σύρθηκε πάνω σε τάφο προσπαθώντας να βρει βοήθεια, πριν καταλήξει.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα έφερε τουλάχιστον έξι-επτά μαχαιριές, στο πρόσωπο και στο στήθος, όπου ήταν και το μοιραίο χτύπημα, ενώ πιστεύεται πως σύρθηκε στο έδαφος, ζητώντας βοήθεια, για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και την μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή»

Μυστήριο αποτελούν τα κίνητρα της επίθεσης στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι διεξάγουν έρευνες και αναζητούν την ταυτότητα του θύματος

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά του, ώστε να βγουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το φρικιαστικό έγκλημα στο Β' Νεκροταφείο.

Τα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία εξετάζει, πλέον, δύο βασικά σενάρια: είτε να υπάρχει στην περιοχή κάποιος τοξικομανής ή ψυχοπαθής, που έδρασε με αυτόν τον εγκληματικό τρόπο, είτε να πρόκειται για ληστεία.

Για τον λόγο αυτό, ερευνά εάν η 32χρονη είχε πάνω της κάποια προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ενδεχομένως πήρε μαζί του ο ληστής. Το μαχαίρι του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί ακόμα.