Θρίλερ στο Μεσολόγγι: «Μαρτυρικός» ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη!

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: «Μαρτυρικός» ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη!
Ενημερώθηκε: 02/02/18 - 13:19

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Σοκ προκαλούν τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας. Μάλιστα, «δείχνουν» πως η άτυχη μητέρα είχε μαρτυρικό θάνατο, καθώς έβλεπε τις φλόγες να την πλησιάζουν. 

Tα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Τα τρία στοιχεία που «δείχνουν» δολοφονία

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όλα αυτά σύμφωνα με την οικογένειά της και τους ειδικούς που ασχολούνται με την υπόθεση ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Έρευνες στη λίμνη Τριχωνίδα

«Κλειδί» στην υπόθεση, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι το κινητό της άτυχης Ειρήνης, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί. Υπάρχουν υποψίες και αναφορές ότι το κινητό της 44χρονης μπορεί να βρίσκεται στο βυθό της λίμνης Τριχωνίδας. Έτσι σύμφωνα με τους ερευνητές μπορεί η ίδια να πέταξε το κινητό της στη λίμνη ή κάποιος που ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Για πρώτη φορά, δύτης βούτηξε στη λίμνη Τριχωνίδα, στη θέση «Άμμος» όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη, για να χαρτογραφήσει το βυθό!