Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Τα πάνω... κάτω - «Η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε»!

 
Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Τα πάνω... κάτω - «Η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε»!

Ενημερώθηκε: 14/01/18 - 00:24

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση του θανάτου της άτυχης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην κάμερα του Star, ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογενείας, Κώστας Σπύρου, υπάρχουν σημάδια ότι η αδικοχαμένη μητέρα των τριών παιδιών δολοφονήθηκε.

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Οι τελευταίες ημέρες της 44χρονης - Τι έκανε λίγο πριν τη μοιραία κατάληξη;

«Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι;…H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω…».

Και προσθέτει: «Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή…Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Τι αποκαλύπτει ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ισχυρισμοί του φέρνουν τα πάνω... κάτω στην υπόθεση, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Και τα παραπάνω ενισχύουν και οι δηλώσεις του δημοσιογράφου του sinidisi. gr, Νίκου Αγγελόπουλου: «υπάρχει ένα κενό δύο ωρών που θα πρέπει να εστιάσει η τοπική αστυνομία», η οποία, όπως δηλώνει, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.