Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκεύη 8/11

 
zwdia

Ενημερώθηκε: 08/11/19 - 00:13

«Ευνοϊκή μέρα για τα ζώδια του Νερού και της Γης» λέει η αστρολόγος μας Αλεξάνδρα Καρτά. Δείτε παρακάτω την πρόβλεψή της για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, ακόμη και αν υπάρχουν διάφορες εκκρεμότητες και ανοίγματα. Η καλή αντίληψη που θα έχετε γύρω από τα θέματα που σας απασχολούν, θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα μπορέσουν να δώσουν κάτι καλύτερο, ενώ θα σταθεροποιήσετε κάποια οικονομικά ζητήματα. Μην περιμένετε να έρθει η κατάλληλη στιγμή, τώρα είναι αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα λάβετε σωστές αποφάσεις με την βοήθεια δικών σας ανθρώπων και έτσι όλα θα πάνε καλύτερα. Φροντίστε κάποια επαγγελματική πρόκληση, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία, που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν αρκετές βελτιωτικές τάσεις σε κάθε τομέα. Καλές ευκαιρίες θα σας δοθούν επίσης στο να κάνετε καλύτερες τις σχέσεις σας με τους άλλους και να φροντίσετε κάποιες εκκρεμότητες σας.

ΛΕΩΝ

Θα ρυθμίσετε κάποια οικογενειακά σας θέματα, αλλά θα υπάρξουν επίσης και δυνατότητες να ανανεώσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε μία επιτυχημένη αγορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία εξαιρετικά καλή μέρα για να επικοινωνήσετε, να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να έχετε την στήριξη δικών σας ανθρώπων. Επωφεληθείτε από το καλό κλίμα και τις καλές συνθήκες που επικρατούν.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας έχουν μία άνοδο και σίγουρα θα βρείτε λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις που δεν περιμένατε άμεσα να τακτοποιηθούν. Στα επαγγελματικά σας κάποια καλυτέρευση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτυχία σήμερα για σας, που έχετε και τα γενέθλια σας αυτή τη μέρα. Γενικότερα για όλους τους Σκορπιούς, θα υπάρξουν σήμερα καλές συνθήκες σε ότι και να κάνετε, εφόσον το σύμπαν σας βοηθά πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν πρέπει να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις, αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή μέσα στο μήνα. Φροντίστε νομικές εκκρεμότητες και βελτιώστε την υγεία σας, με την συμβουλή κάποιου γιατρού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευκαιρία θα σας δοθεί σήμερα και δεν θα πρέπει να την χάσετε. Κάποιο προσωπικό θέμα θα σας απασχολήσει ευχάριστα και θα μπορέσετε να κάνετε υπέροχα πράγματα για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ευνοούνται τα σχέδια σας και ίσως μπορέσετε να σφραγίσετε μία επαγγελματική συμφωνία, με τους καλύτερες συνθήκες που θα μπορούσαν να γίνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήσετε για τίποτα αυτή η μέρα να μείνει χωρίς να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Το σύμπαν σας φέρνει σε επαφή με πολύ καλά γεγονότα, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας.