Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28/10/2021

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28/10/2021

Ενημερώθηκε: 27/10/21 - 21:10

Ζώδια: Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα, σε μία θέση που νιώθει υπεροχή και αξιοπρέπεια στις εκδηλώσεις της. Και επειδή συμπίπτει με την εθνική μας εορτή, σίγουρα θα υπάρξει το αίσθημα της περηφάνιας, ακόμη και αν υπάρχουν δυσκολίες και γεγονότα που πληγώνουν. Η Αφροδίτη επίσης σε μία βοηθητική όψη με τον Δία, βελτιώνει τις σχέσεις.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς το εξάγωνο που σχηματίζεται σήμερα με την Αφροδίτη και τον Δία, να κάνει την μέρα σας πιο θετική. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ακόμη μία ένδειξη, ότι ελέγχετε με αξιοπρέπεια κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Είναι μία καλή μέρα, σε μία περίοδο, που θέλει πολύ προσοχή, στον συναισθηματικό και οικονομικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία καλή μέρα για σας, με τον πλανήτη κυρίαρχο του ωροσκοπίου σας Αφροδίτη, να δέχεται την θετική επιρροή του Δία. Θα υπάρξουν καλές συνθήκες σε κάποια οικονομικά ζητήματα, αλλά μην ξεχνάτε ότι το γενικότερο κλίμα των ημερών, έχει μία έντονη ενέργεια, που σας αφορά, γιατί προκαλείται από την επιρροή της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου, απέναντι από το δικό σας ζώδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία καλή μέρα του Οκτωβρίου είναι η 28, όπου θα νιώσετε καλά με τον άνθρωπό σας, βάζοντας στην άκρη τα θέματα που σας χωρίζουν και σας έχουν προβληματίσει. Είναι επίσης βοηθητική αυτή η μέρα, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα και να σας φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μία θετική στιγμή, που θα πρέπει να καταλάβετε την σημασία της, όταν υπάρχουν δυστυχώς, εντάσεις και ανατροπές. Πάρτε μία βαθιά ανάσα αυτοπεποίθησης και να είστε σίγουροι ότι οι δυσκολίες θα περάσουν, αλλά δεν θα βρουν θέση να καθίσουν στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Η 28 Οκτωβρίου, είναι μία πολύ θετική μέρα για σας, όπου θα αποτάξετε την κακή επιρροή από κοντά σας. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σήμερα, θα σας φέρει καλή ψυχολογία, βάζοντας στην άκρη τις περίεργες σκέψεις των τριών προηγούμενων ημερών. Η Αφροδίτη επίσης, από το πύρινο ζώδιο του Τοξότη, θα δεχτεί την εύνοια του Δία, οπότε εσείς του πέμπτου πενθημέρου, θα έχετε μία υπέροχη ευκαιρία, που αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία καλή μέρα για σας όπου, θα δεχτείτε την αγάπη των δικών σας ανθρώπων, αλλά και την συμπαράσταση τους. Η Σελήνη βέβαια σε μία άβολη θέση για σας, [στον δωδέκατο οίκο σας], θέλει να σας βάλει στην διαδικασία, να φροντίζετε τον εαυτό σας, να ξεκουράζεστε, να έχετε καλή ψυχολογία και να κρατάτε αποστάσεις, από ότι σας ταλαιπωρεί.

ΖΥΓΟΣ

Μία καλή μέρα για σας, όπου θα βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα νιώσετε την αγάπη τους και θα προχωρήσετε σε κάποιες αποφάσεις, που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα είναι ένδειξη μεγάλης κοινωνικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η μέρα αυτή θα είναι αρκετά καλή για τα οικονομικά σας, αλλά και γενικότερα, θα έχετε μία καλή εξέλιξη στα επαγγελματικά. Βέβαια η επιρροή της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου, έχει αρχίσει και επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, με προσωπικά θέματα, που ήδη σας έχουν αναστατώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, δέχεται σήμερα την ευνοϊκή επιρροή του Δία, όπου και θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της καλής τύχης και της αισιοδοξίας. Η Σελήνη επίσης από το ζώδιο του Λέοντα, είναι πολύ συμβατή προς το δικό σας ζώδιο, κάτι που δημιουργεί καλές προοπτικές για την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία καλή μέρα για τα οικονομικά σας, όπου θα βοηθηθούν με την συμμετοχή και κάποιου άλλου προσώπου. Σίγουρα είστε πολύ κοντά σε μία συναισθηματική εξέλιξη, που θέλει καλούς χειρισμούς, για να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους η μέρα αυτή είναι πολύ ξεχωριστή για την προσωπική σας ζωή. Ιδίως εσείς που ανήκετε στο πέμπτο πενθήμερο του ζωδίου σας, είστε από τους τυχερούς, όπου θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είστε σε μία ευαίσθητη περίοδο, όπου σας έχουν επηρεάσει γεγονότα από το παρελθόν. Σήμερα είναι μία ευκαιρία να νιώσετε την τύχη σε κάθε σας δραστηριότητα, να ασχοληθείτε με την πνευματική σας ανάταση και να φροντίσετε για την προσωπική σας επιτυχία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ