Μαριναρισμένη μπριζόλα μαύρου χοίρου με αχλάδια

 
Μαριναρισμένη μπριζόλα μαύρου χοίρου με αχλάδια

Ενημερώθηκε: 16/04/22 - 15:12

Τα εκλεκτότερα προϊόντα Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε έφτασαν ολόφρεσκα στο πλατό της "ΠΟΠ Μαγειρικής" και ο ταλαντούχος σεφ Ανδρέας Λαγός ετοιμάζεται να δημιουργήσει μοναδικές γεύσεις.

Υποδέχεται την food blogger Ιωάννα Σταμούλου, πανέτοιμη για μια άψογη συνεργασία! Η κουζίνα γεμίζει από πρωτότυπες συνταγές, που εκτελούνται άριστα από τον σεφ και την ικανότατη "βοηθό" του.

Στο πλατό, επίσης, έρχεται από την Κατερίνη ο παραγωγός Νίκος Φωτιάδης να μας ενημερώσει για τον μαύρο χοίρο.

Δείτε λοιπόν πώς θα φτιάξετε μαριναρισμένη μπριζόλα μαύρου χοίρου με αχλάδια: