Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!
Ενημερώθηκε: 09/07/20 - 14:25

Η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε ότι ι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, αφήνοντας να εννοηθεί πως ζει ένα καινούργιο ειδύλλιο.

Ωστόσο, δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για το πρόσωπο που της «έκλεψε» την καρδιά.

Σήμερα, από αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», μάθαμε ότι η Αγγελική Ηλιάδη έχει σχέση με έναν 27χρόνο άνδρα που ακούει στο όνομα Ιμάν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι, όπου είναι γνωστός με το παρατσούκλι «ο Άραβας».

Μάλιστα όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη στην περιοχή των δυτικών προαστίων είναι δικό του.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει σε διπλανό νυχτερινό μαγαζί, στο Μπουρνάζι, όπου είχε ένα live ο Άγγελος Διονυσίου.

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο νεαρός συνοδός της, έφτασαν μαζί και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Κάθισαν με φιλική παρέα και παρότι ήταν διακριτικοί όσον αφορά τις διαχυτικότητες, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους, η συμπεριφορά τους μαρτυρούσε ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Δείτε τη φωτογραφία από την έξοδο τους παρακάτω.

Αγγελική Ηλιάδη: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος!