Άγριος καυγάς μεταξύ Καινούργιου και Βαλάντη

 
Άγριος καυγάς μεταξύ Καινούργιου και Βαλάντη

Ενημερώθηκε: 24/05/22 - 13:43

Το… έλα να δεις έγινε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Βαλάντη.

Η ένταση ξεκίνησε νωρίς-νωρίς με τον τραγουδιστή να απευθύνεται στην Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας της στον πληθυντικό, φανερά ενοχλημένος  από τα σχόλια των συντελεστών της εκπομπής, την περίοδο που ο τραγουδιστής ήταν στο Survivor. 

Μάλιστα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τον Βαλάντη να λέει στην παρουσιάστρια ότι θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια

 «Γιατί μου μιλάς έτσι, στον πληθυντικό. Μην μου μιλάς στον πληθυντικό με ξέρεις τόσα χρόνια, είναι αστείο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Βαλάντη να απαντά: «Άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Θα προτιμήσω τον πληθυντικό να σας μιλάω».

Τότε η παρουσιάστρια άρχισε να απευθύνεται και αυτή στον τραγουδιστή στον πληθυντικό. 

«Θέλω δημόσια να μου πείτε για τη συμπεριφορά του κύριου Σοϊλέδη. Αυτή τη συμπεριφορά είναι; Για μένα είπατε ότι έκανα λεκτική βία. Βλέπετε τα μισά κυρία μου. Το Survivor έχει ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν εξετάσει. Αν έχετε πρόβλημα με αυτό να τους πάρετε τηλέφωνο να σας πουν. Αυτά που είπατε για τον Σοϊλέδη δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που είπατε για μένα. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Δεν ήσασταν δίκαιοι. Έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω, όπως πρόσφερα κι εγώ», είπε ο Βαλάντης. 

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση εξόργισε την Κατερίνα Καινούργιου, που απάντησε σε έντονο ύφος: «Εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δε μπορώ. Τι σημαίνει, ότι δε προσφέρω κάτι; Είπατε ότι όσοι δεν έχουν παιδάκια δεν προσφέρουν κάτι; Αυτό είπατε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ