Αντζελίνα Τζολί ή αντροχωρίστρα: Ποιους άλλους είχε χωρίσει και το βρήκε μπροστά της

 
Ο τίτλος της «αντροχωρίστρας» που έδωσαν στην Αντζελίνα Τζολί ισχύει και με το παραπάνω, μόνο που το πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα

Ενημερώθηκε: 20/07/18 - 22:45

Ο τίτλος της «αντροχωρίστρας» που έδωσαν στην Αντζελίνα Τζολί, για τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον, ισχύει τελικά και με το παραπάνω.

Μετά ήρθε και το δικό της διαζύγιο με τον Πιτ,και της έμεινες ο τίτλος της «αντροχωρίστρας» ωστόσο επειδή υπάρχει θεία Δίκη μάλλον αυτά που έκανε, τα βρήκε μπροστά της, αφού ευθύνεται και για το χωρισμό κι άλλου ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ 

 

Όταν η Τζολί γνώρισε το δεύτερο σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος με την επίσης, ηθοποιό Λόρα Ντερν. Όμως, η γνωριμία του με τη νεαρή και πανέμορφη Αντζελίνα ήταν μοιραία. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πίσω από την πλάτη της Ντερν

Κάποια στιγμή η Λόρα Ντερν με έκπληξη έμαθε ότι ο σύντροφός της παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα! Η ηθοποιός για πολύ καιρό δεν ήθελε να μιλάει για αυτήν την «προδοσία». Όταν το έκανε, όμως, οι αποκαλύψεις της προκάλεσαν αίσθηση. «Έλειπα από το σπίτι για τα γυρίσματα μίας ταινίας και όταν επέστρεψα, έμαθα ότι εκείνος είχε παντρευτεί» είχε αποκαλύψει, ενώ είχε παραδεχτεί ότι ήταν για εκείνη, «ένας μικρός θάνατος».

Ο γάμος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπίλι Μπομπ Θόρτον, όσο καιρό διήρκεσε, ήταν αγαπημένο θέμα.

Ωστόσο, παρόλο το πάθος τους, το 2003 χώρισαν, λόγω της απροθυμίας του να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά.

Προφανώς η εκδίκηση είναι ένα κρύο πιάτο...