Αθηνά Οικονομάκου: Πώς πήρε ο Μιχόπουλος τα νέα της εγκυμοσύνης

θηνά Οικονομάκου: Πώς πήρε ο Μιχόπουλος τα νέα της εγκυμοσύνης
Ενημερώθηκε: 02/11/17 - 12:48

Αθηνά Οικονομάκου: Η ηθοποιός αποκαλύπτει πώς πήρε ο σύντροφος της Φίλιππος Μιχόπουλος τα νέα της εγκυμοσύνης αλλά και πως του ο ανακοίνωσε!

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων περνά την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Αθηνά Οικονομάκου, αφού σε τέσσερις περίπου μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Στην πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Celebrity αποκαλύπτει πως νιώθει και αν κουράζουν τα πολύωρα γυρίσματα τώρα που είναι έγκυος, αλλά και μερικές πιο προσωπικές στιγμές.

«Δεν είναι μόνο τα γυρίσματα που σχεδόν κάθε μέρα διαρκούν 10 ώρες, είναι και οι άλλες δραστηριότητές μου, όπως ο σχεδιασμός της συλλογής κοσμημάτων μου, που με κρατούν συνεχώς σε εγρήγορση, αλλά ευτυχώς έχω εύκολη κύηση, χωρίς καμία από τις γνωστές παρενέργειες της εγκυμοσύνης, οπότε τα καταφέρνω μια χαρά. Σίγουρα νιώθω περισσότερη κούραση, όμως σε φυσιολογικά πλαίσια. Αλλά γενικώς, από τη φύση μου, είμαι "σκυλί" που λένε. Έχω δύναμη και αντοχές. Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους», δηλώνει ενώ αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στον αγαπημένο της ότι είναι έγκυος.

«Μπορώ μόνο να πω ότι η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Ήταν μια τρομερά συγκινητική στιγμή. Ήξερε ότι θα κάνω το τεστ εκείνη την ημέρα, αλλά δεν ήμασταν μαζί όταν το έκανα. Το έμαθε λίγη ώρα αργότερα. Ήταν ένα πολύ όμορφο γεγονός», λέει μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε γκάφα με την Οικονομάκου! (ΒΙΝΤΕΟ)