Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου!

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου, αφού έφυγε από την ζωή η μητέρα της.  Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Μαρία Ηλιάκη μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα».  Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Καραβάτου έφυγε εσπευσμένα από την σημερινή εκπομπή για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, όπως ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.  Λίγη ώρα μετά, η Μαρία Ηλιάκη ενημέρωσε τους τηλεθεατές, πως πέθανε η μητέρα της παρουσιάστρια
Ενημερώθηκε: 30/10/21 - 18:58

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου, αφού έφυγε από την ζωή η μητέρα της.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Μαρία Ηλιάκη μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου είχε αποχώρησε από την εκπομπή ξαφνικά, στην οποία είχε δώσει το παρόν νωρίτερα, καλησπερίζοντας κανονικά τους τηλεθεατές μαζί φυσικά με το πάνελ.

Η Μαρία Ηλιάκη, έπειτα από ένα διαφημιστικό διάλειμμα ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα απουσιάζει μέχρι να ολοκληρωθεί η εκπομπή:«Επιστρέψαμε. Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής. Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή».

Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος της εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη ενημέρωσε τους τηλεθεατές, πως πέθανε η μητέρα της παρουσιάστριας.

«Επειδή μας ρωτάτε που είναι η Κατερίνα, τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα η μαμά της Κατερίνας μας έφυγε από την ζωή. Να της εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην ίδια και στην οικογένεια της και να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ την αγαπάμε και την στηρίζουμε»

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ