Η αποκάλυψη Μαρκουλάκη για το comeback της σειράς «Λόγω Τιμής»

Η αποκάλυψη Μαρκουλάκη για το comeback της σειράς «Λόγω Τιμής»
Ενημερώθηκε: 20/11/17 - 21:38

Την επιστροφή της πετυχημένης, τηλεοπτικής σειράς του Mega «Λόγω Τιμής» επιβεβαίωσε ο πασίγνωστος, Έλληνας ηθοποιός, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Έχω επιβεβαιώσει ότι πράγματι μας έγινε η πρόταση αν επί της αρχής ενδιαφερόμαστε. Πράγματι όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές είχαμε πει ότι επί της αρχής ενδιαφερόμαστε. Πράγματι η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έγραψε το πρώτο ή τα πρώτα επεισόδια. Αυτές είναι οι πληροφορίες που έχω και νομίζω ότι εκεί έχει μείνει το θέμα», αναφέρει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου ήταν καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Σαν ταινία! Θυελλώδης έρωτας και εξπρές χωρισμός για γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς (ΦΩΤΟ)

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάιο η Μιρέλλα Παπαοικονόμου είχε ανεβάσει ολοκληρωμένο το πρώτο επεισόδιο της εν λόγω σειράς, σύμφωνα με το οποίο μεταφερόμαστε στη ζωή των ηρώων 20 χρόνια μετά. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα.

Μερικοί από τους πρωταγωνιστές του δημοφιλούς σίριαλ, είναι- πέρα από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη- οι Άλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής και Άννα Δημητρακοπούλου.

«Success Story»: Ποιοι έδωσαν το παρών στο πάρτι για τη νέα ταινία του Νίκου Περάκη; (ΦΩΤΟ)