Σαν ταινία! Θυελλώδης έρωτας και εξπρές χωρισμός για γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς (ΦΩΤΟ)

Ο έρωτας κράτησε για όσο διήρκεσαν τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 05/11/17 - 17:06

Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους σε ταινία και αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων έδωσαν τέλος!

Ο Έλληνας πασίγνωστος πρωταγωνιστής γνώρισε ένα απίστευτο πάθος με την συμπρωταγωνίστριά του, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας.Αυτή η ερωτική περιπέτεια κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τους έκανε να σκεφτούν και πιο σοβαρά τη σχέση τους, εφόσον περνούσαν καλά.Όμως η όμορφη αυτή περιπέτεια έλαβε τέλος και κόπηκε σαν μαχαίρι όταν τελείωσαν και τα γυρίσματα.   

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τη Φιόνα Γεωργιάδη που συμπρωταγωνιστούν στην ολοκαίνουργια και πολλά υποσχόμενη ταινία του Νίκου Περράκη «Success Story». 

"

Οι δυο τους, σύμφωνα με τη Real, πέρασαν πολύ καλά μαζί όμως διαπίστωσαν πως δεν ταίριαζαν όσο πίστευαν αρχικά και έτσι έδωσαν τέλος στο σύντομο ειδύλλιό τους. Όμως, διατήρησαν μια φιλική σχέση και μάλιστα ποζάρουν μαζί στους φωτογραφικούς φακούς όταν συναντιούνται σε εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνίστησαν...

"