Η επανασύνδεση του... αιώνα -Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον ξανά μαζί

Η επανασύνδεση του... αιώνα -Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Ανιστον ξανά μαζί
Ενημερώθηκε: 23/07/18 - 14:14

Αν το δημοσίευμα του Life & Style ισχύει, τότε θα μιλάμε για την επανασύνεση του αιώνα. Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Ανιστον χώρισαν στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, καθώς ο ηθοποιός ερωτεύτηκε την Τζολί. Αφού έκανε μαζί της τρία παιδιά και υιοθέτησαν ακόμη τρία, χώρισαν πριν δύο χρόνια. 

α

Από την αρχή του χωρισμού Πιτ-Τζολί γράφτηκε πολλάκις ότι ο ηθοποιός επέστρεψε στην προηγούμενη αγάπη του. 

Ωστόσο, ήρθαν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την όμορφη καθηγήτρια πανεπιστημίου. Και αυτό το ειδύλλιο όμως φαίνεται να τελείωσε και ο Μπραντ Πιτ φέρεται να επέστρεψε στην αγκαλιά της Ανιστον, η οποία χώρισε πριν μερικούς μόλις μήνες από τον σύζυγό της Τζάστιν Θερού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style Πιτ και Ανιστον, ύστερα από 13 χρόνια, είναι και πάλι ζευγάρι και αυτό που μένει είναι να τους δουν μαζί.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού λένε πώς ποτέ δεν ξεπέρασε τον Πιτ. Κάτι αντίστοιχο ακούγεται και από το περιβάλλον του Πιτ καθώς λένε πως η Τζεν είναι η γυναίκα της ζωής του.

Πάντως στο δημοσίευμά του το Life & Style επιμένει πως οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι και μάλιστα με την συγκατάθεση των γονιών του Μπραντ Πιτ οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παντρευτεί ξανά την Άνιστον.

Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους μετά από 13 χρόνια που είναι χώρια.