Η ερωτική Ελληνίδα που προτιμά τις... γάτες από τους ανθρώπους

Η ερωτική Ελληνίδα που προτιμά τις... γάτες από τους ανθρώπους
Ενημερώθηκε: 13/11/17 - 08:55

Η Ισμήνη Καλέση ήταν από τις πιο σέξι παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου που έκανε πολλούς άντρες να την ονειρεύονται την χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας. Πόσοι άντρες την θέλησαν και την ερωτεύτηκαν, καθώς οι σέξι αναλογίες της σε συνδυασμό με το πονηρό χαμόγελό της έκαναν έναν συνδυασμό ανεπανάληπτο. Τα χρόνια πέρασαν και η Ισμήνη Καλέση αποκαλύπτει γιατί ποτέ της δεν έκανε παιδιά, ενώ σημείωσε πως προτιμάει τις γάτες από τους ανθρώπους.

Για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί, η Ισμήνη Καλέση δηλώνει: «Όταν δεν θες στα 17, δεν θες στα 27, δεν θες στα 37, δεν θες στα 47… δεν θα ήθελες ποτέ. Δεν έχω μεγάλη εκτίμηση στον άνθρωπο. Αν έκανα οτιδήποτε και μου έφερνε θλίψη, θα ήμουν πολύ δυστυχισμένη». Η μανία με τις γάτες χρησιμοποιείται συνήθως για τις γυναίκες με την πανέμορφη ακόμα και τώρα Ισμήνη Καλέση να σημειώνει πως έχει 27 γάτες, λέγοντας: «Κι εγώ που το ακούω πολλές μου φαίνονται. Δε γίνεται να εξαφανίσουμε οτιδήποτε κυκλοφορεί στη Γη επειδή εμείς θέλουμε να είμαστε μόνοι μας στον κήπο μας. Επειδή όσο περνάει ο καιρός με τους ανθρώπους δύσκολα συμβιώνουμε, τα ζώα είναι μια καλή λύση».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπήρξε επίσης από τις πιο καυτές παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου. Οι αναλογίες της ήταν μοναδικές, καθώς χυμώδη γυναίκα σαν την Ισμήνη Καλέση δεν συναντούσες κάθε μέρα. Αποτελούσε τον ερωτικό πόθο πολλών αντρών, ενώ περιττό είναι να πούμε την επιτυχία που έκανε τότε η φωτογράφηση της στο ελληνικό Playboy. Μια φωτογράφιση που της απέδωσε πολλά. «Με τα χρήματα που πήρα από τη φωτογράφιση στο Playboy και μια διαφήμιση που ακολούθησε αγόρασα πρατήριο βενζίνης», λέει η Ισμήνη Καλέση και εμείς την αναπολούμε σε όλες τις σέξι εμφανίσεις της.