Η Κουρεντή τα... πέταξε στο χαμάμ!

Η Κουρεντή τα... πέταξε στο χαμάμ!
Ενημερώθηκε: 05/12/18 - 16:06

«Χαμάμ γυναικών» ή αλλιώς... χάρμα οφθαλμών στη θεατρική Αθήνα! Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες της παράστασης που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση τόσο στο γυναικείο κοινό, το οποίο και αφορά περισσότερο, όσο και στο αντρικό για ευνόητους λόγους.

ΚΟΥΡΕΝΤΗ

Η Μυριέλλα Κουρεντή, η Τέτα Καμπουρέλλη, η Ελευθερία Ρήγου, η Βίλμα Τσακίρη, η Γιάννα Σταυράκη και η Φιλίτσα Καλογεράκου βγήκαν από τα ρούχα τους (κυριολεκτικά!) και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Εκείνη που εμφανίζεται λίγο πιο τολμηρή στις εικόνες είναι η Μυριέλλα, καθότι και η μικρότερη απ’ όλες. Πάντως, το θέμα του έργου της Νελ Νταν, που θα φιλοξενηθεί σε κεντρικό αθηναϊκό θέατρο μέσα στον Δεκέμβριο σε σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου, δεν είναι το γυμνό, αλλά η φιλία και η γυναικεία αλληλεγγύη απέναντι σε έναν κοινό στόχο.

Σε ένα χαμάμ στο Λονδίνο συγκεντρώνονται κάθε τόσο γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη ζωή τους διαφορετικά η μία από την άλλη. Στον φιλόξενο χώρο του παλιού κτιρίου εξομολογούνται τα καθημερινά προβλήματά τους, χαλαρώνουν, αστειεύονται και ξεπλένουν το κορμί και την ψυχή τους από τους κάθε λογής ρύπους. Κάποια στιγμή το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει να κλείσει το χαμάμ και τότε οι γυναίκες αποφασίζουν να αντισταθούν. 

Τη διεύθυνση της παραγωγής του έργου έχει αναλάβει ο Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλλη.

ΚΟΥΡΕΝΤΗ

Πηγή: Espresso