Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη!

Οι πρώτες δηλώσεις
Ενημερώθηκε: 08/05/21 - 22:34

Όπως είναι γνωστό, την περασμένη Δευτέρα η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν στις Σπέτσες.

Μάλιστα, την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα έσκασε ακόμη μία ευχάριστη είδηση, αφήνοντας μας όλους άφωνους.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε μία συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι έγκυος και πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία» και συνεχίζει: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».

Στη συνέχεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη δηλώνει: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ