Επιστρέφει και καταγγέλλει ο Τζώρτζης του Master Chef: Προστάτευαν παίκτες, "έφαγαν" φιναλίστ

Σε βαρύτατη καταγγελία που βαραίνει κριτές και παραγωγή του Master Chef, προχώρησε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Τζώρτζης Παπανικολάου  
Ενημερώθηκε: 11/02/19 - 21:09

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι Τζώρτζης Παπανικολάου ο οποίος είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στο περσινό MasterChef, προχώρησε σε βαρύτατη καταγγελία που βαραίνει κριτές και παραγωγή. 

Μιλώντας στον  ΑΡΤ 90,6 FM, κατήγγειλε ότι υπήρχε ασυλία και...μαγείρεμα σε κανονισμούς οι οποίοι δεν εφαρμόστηκαν ποτέ. Ωστόσο δεν αναφέρθηκε σε ονόματα παικτών που χάρηκαν εύνοιας, όπως λέει.

Είπε συγκεκριμένα:  

«Θα το πω μόνο σε εσένα και δεν το έχω ξανά πει ούτε έχει ειπωθεί. Μπαίνοντας στο παιχνίδι υπήρχαν κάποιοι κανονισμοί. Δηλαδή το ότι αν πέσει ένα πιάτο ενός παίχτη και σπάσει δεν ξανά γίνεται το γύρισμα. Σε έναν παίχτη η παραγωγή το άφησε αυτό και ξανά μαγείρεψε. Του έπεσε το πιάτο 5 λεπτά πριν τελειώσει το πιάτο. Η παραγωγή το έκοψε στο μοντάζ και συνέχισε να μαγειρεύει ξανά και εμείς περιμέναμε.

Κανείς δεν το είδε ποτέ αυτό από τους τηλεθεατές. Υπήρχε προστασία σε κάποιους παίχτες στο παιχνίδι. Είναι άδικο! Ήταν από τους φιναλίστ ο συγκεκριμένος παίχτης, ίσως και ο νικητής. Εντάξει έχω κατηγορηθεί ότι μιλάω, δεν θέλω να πω το όνομα, αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει. Αν πηγαίναμε με τους κανόνες θα είχε αποχωρήσει ο συγκεκριμένος παίχτης από την αρχή του παιχνιδιού», πρόσθεσε.