Ετεοκλής Παύλου: «Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»

Ετεοκλής Παύλου: «Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι»
Ενημερώθηκε: 04/07/20 - 19:44

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού της Ελένης Χατζίδου.

Πέρα από ζευγάρι στη ζωή ο Ετεοκλής Παύλου κια η Ελένη Χατζίδου είναι ζευγάρι στο πετυχημένο σόου του Open, Just the 2of us.

Σήμερα το ζευγάρι έδωσε μία από κοινού συνέντευξη στη εκπομπή «DOT», όπου ο Ετεοκλής Παύλου μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε και οδηγήθηκε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε χαρακτηριστικά: «Δούλευα υποδοχή σε ένα βραδινό μαγαζί. Στα 23 με πυροβόλησαν. Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος.»!

Και τόνισε: «Η κουβέντα που είπα μέσα μου ήταν “όχι ρε φίλε, πέθανα”. Μου έχει μείνει χαραγμένη αυτή η έκφραση. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για ένα μήνα. Η μητέρα μου έμαθε στις ειδήσεις ότι πυροβολήθηκα. Όταν μπόρεσα να μιλήσω είπα δώστε μου δύο πατερίτσες να φύγω. Το πόδι μου ακρωτηριάστηκε όσο ήμουν σε κώμα.»!

«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δείτε όλα όσα είπαν στο παρακάτω απόσπασμα.