Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ»

 
Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ»

Ενημερώθηκε: 01/12/23 - 13:00

Μετά τα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος για το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους, η Εύη Βατίδου έδωσε τη δική της απάντηση στον Αλέξη Κούγια.

Η Εύη Βατίδου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης 30/11 τοποθετήθηκε εκ νέου για όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως οποιοδήποτε θέμα θα το λύσουν μεταξύ τους και όχι δημόσια.

«Έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη Κούγια»

«Η επανασύνδεση στα ζευγάρια συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Έχουμε έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη Κούγια αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει συμβεί όλο αυτό. Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, μητέρα του Χρήστου και της Μάιρας και πάντα η Εύη Βατίδου και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Άκουσα αυτά που είπε ο Αλέξης για τη σύντροφό του, ότι είναι υψηλού επιπέδου, αλλά νόμιζα ότι έλεγε εμένα υψηλότατη. Δεν έχω καταλάβει

«Δεν ξέρω γιατί μου λέτε όσα είπε ο κύριος Κούγιας, εγώ ξέρω μόνο αυτά που μου λέει ο ίδιος απευθείας. Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του τα λύνει στο τηλέφωνο, όχι δημόσια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.

«Άκουσα αυτά που είπε ο Αλέξης για τη σύντροφό του, ότι είναι υψηλού επιπέδου, αλλά νόμιζα ότι έλεγε εμένα υψηλότατη. Δεν έχω καταλάβει. Εμείς θέλουμε να είναι ευτυχισμένος, δεν έχω εγώ καμία σχέση με όλο αυτό. Εγώ θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και καλά», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ