Για το Survivor και πρόσωπα μίλησε ο «Μισθοφόρος» και αποκάλυψε το μηνιάτικο

 
Για το Survivor και πρόσωπα μίλησε ο «Μισθοφόρος» και αποκάλυψε το μηνιάτικο

Ενημερώθηκε: 08/12/19 - 15:42

O Κώστας Αναγνωστόπουλος ή «Μισθοφόρος» (στο survivor) μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε πόσα έπαιρνε το μήνα από το ριάλιτι επιβίωσης, αν μιλάει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ποια είναι η σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Είμαι επιχειρηματίας, όπως ήμουν και πριν το Survivor. Μισθοφόρος ήμουν στο παρελθόν, αλλά τα παράτησα γιατί το μεροκάματο έπεσε, όπως και σε πολλές δουλειές. Δεν έκατσα, λοιπόν, σε αυτή τη δουλειά και να γκρινιάζω, σηκώθηκα κι έφυγα. Οπότε, έχει μπει στο βιογραφικό κι αυτό. Στο Survivor δεν παίρναμε πολλά λεφτά, 900 ευρώ το μήνα, άσε τι ακούγεται. Όταν δηλώνεις συμμετοχή σε ένα τηλεπαιχνίδι δεν περιμένεις ότι θα σε πληρώνουν κιόλας.

Όταν δήλωσα συμμετοχή και μου είπαν ότι θα παίρνω 900 ευρώ το μήνα, είπα “καλά, αυτοί χαζοί είναι;”. Μετά πήγα και στο Nomads, οπότε μακάρι να γίνει κι ένα Survivor All Star να πάρουμε κανένα μεροκαματάκι. Αν μου γίνει πρόταση για το All Star φυσικά και θα πάω. Αν μου έλεγαν να βάλω εγώ τους παίκτες, θα επέλεγα εμένα, τον Βασάλο, τον Ντάνο, την Ευρυδίκη, την Κολιδά και πακέτο τη Σόφη και τη Σάρα», είπε αρχικά ο Μισθοφόρος.

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχουμε τυπική σχέση. Αν βρεθούμε, θα μιλήσουμε, αλλά δεν παίρνουμε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο. Είμαστε και φίλοι στο Instagram, μέχρι στιγμής. Το λέω γιατί γίνονται διάφορα αυτόν τον καιρό. Δεν μιλάω με τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν ξέρω γιατί, δεν με έκανε και ποτέ follow στο Instagram. Δεν έχω και χαρτομάντιλα να βάλω τα κλάματα… Κάποιοι από το Survivor καβάλησαν το καλάμι με τη δημοσιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.