Γιάννης Βαρδής: Θα την μηνύσω γιατί αντέγραψε τραγούδι του πατέρα μου

 
Γιάννης Βαρδής: Κινείται νομικά για αντιγραφή τραγουδιού

Ενημερώθηκε: 05/01/19 - 21:13

Ο Γιάννης Βαρδής σε συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Τσουρό, για το "Καλύτερα δε γίνεται", αποκάλυψε θα κινηθεί νομικά εναντίον ερμηνεύτριας που κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα κομμάτι όπου σε μεγάλο βαθμό αντιγράφει τραγούδι του αξέχαστου πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Είπε συγκεκριμένα:

«Έχω δει κάποια μικροπράγματα που κάποιοι εκμεταλλεύονται το όνομα του πατέρα μου, πίστεψέ με θα τα λύσω. Αν κάποιος τώρα που λείπει ο πατέρας μου μπει στη διαδικασία να δανειστεί ένα μέρος τραγουδιού του και να γράψει το όνομά του, χωρίς την άδειά μου, σίγουρα θα τον κυνηγήσω. Αν δω σε ένα κομμάτι ξένο ότι υπάρχουν μουσικά μέτρα που μπορεί να μοιάζει ένα κομμάτι με τραγούδι του πατέρα μου, θα μπω στη διαδικασία να το λύσω. Έχω ακούσει ένα κομμάτι που μοιάζει πάρα πολύ και θα δω αν θα προχωρήσω ή όχι».

«Ξέρω ότι θα προχωρήσει νομικά ο Γιάννης μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Δεν μπορώ να πω σε ποιο τραγούδι αναφερόμαστε πριν στείλει το χαρτί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αφορά σε ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα με γυναίκα ερμηνεύτρια. Τα ακούσαμε και τα δύο τραγούδια στη σύσκεψη και όντως μοιάζουν πολύ», είπαν η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός.