Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντησή του για όσα είπε η Ιωάννα Μπέλλα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η απάντησή του για όσα είπε η Ιωάννα Μπέλλα
Ενημερώθηκε: 07/12/18 - 10:57

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στην πρωινή εκπομπή του STAR μίλησε ο παρουσιαστής, ο οποίος τοποθετήθηκε για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα.

Η Σταρ Ελλάς 2018 κατά την παρουσία της στο The 2night show είχε δηλώσει: «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι; Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα». 

«Νομίζω ότι η κοπέλα απάντησε. Στην προκειμένη περίπτωση έκανε μια δήλωση που έμεινα και εγώ άναυδος. Της απάντησα λίγο αργότερα ότι δεν έχει συμβεί αυτό και λέω πως είναι πολύ ευαίσθητο το κομμάτι. Μου απάντησε κάτι που δεν έχει παίξει κανένας. Ότι τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο και όχι με τη βία και ότι δεν θέλει να της ξανασυμβεί. Και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που κανείς δεν έπαιξε τι είπε παρακάτω. Δεν κάνω λογοκρισία. Προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ό,τι μου λένε να κόψω. Θεωρώ ότι κατάλαβε πως δεν πρέπει να ξαναπεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω πως το είπε. Θα μπορούσε να ήταν και μια κακή στιγμή. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο πως αυτό που λέει είναι λάθος. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.