Χρόνια πολλά στη μαμά της είπε, η Κ. Καινούργιου

 
Με μια πολύ τρυφερή  και συγκινητική ανάρτηση στο Ιnstagram επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου,για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μαμά της, με αφορμή την παγκόσμια γιορτή της μητέρας.   «Αν υπάρχει μία φράση που έχω να θυμάμαι πάντα από εσένα, μαμά μου, είναι "Μην ανησυχείς για τίποτα. Όπου κι αν είσαι, ό,τι κ αν σου συμβεί...θα είμαι πάντα δίπλα σου αγάπη μου..." Έγινα 31 και ακόμα έχω ανάγκη την αγκαλιά σου, την αγάπη σου, την φροντίδα σου... Χρόνια πολλά μανούλα μου... χρόνια πολλά σ όλες τις υπέροχες μανούλες

Ενημερώθηκε: 09/05/16 - 00:32

Με μια πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση στο Ιnstagram επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου,να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μαμά της, με αφορμή την παγκόσμια γιορτή της μητέρας.

«Αν υπάρχει μία φράση που έχω να θυμάμαι πάντα από εσένα, μαμά μου, είναι "Μην ανησυχείς για τίποτα. Όπου κι αν είσαι, ό,τι κ αν σου συμβεί...θα είμαι πάντα δίπλα σου αγάπη μου..." Έγινα 31 και ακόμα έχω ανάγκη την αγκαλιά σου, την αγάπη σου, την φροντίδα σου... Χρόνια πολλά μανούλα μου... χρόνια πολλά σ όλες τις υπέροχες μανούλες του κόσμου! θα σ αγαπάω για πάντα!», έγραψε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε και απεικονίζει την ίδια σε παιδική ηλικία στην αγκαλιά της μαμάς της.