Η Μαντόνα των Γάλλων στη Μύκονο ξεσηκώνει τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού

 
Η Μαντόνα των Γάλλων στη Μύκονο ξεσηκώνει τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού

Ενημερώθηκε: 11/08/17 - 09:33

Η Nabilla Benattia, ένα αραβικής καταγωγής κορίτσι που έχει πάρει τα μυαλά των Γάλλων είναι στη Μύκονο και γεύεται τις ελληνικές ομορφιές και ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Εφηβη ακόμη η -γεννημένη στη Γαλλία- Ναμπίλα προσπάθησε να γίνει μοντέλο και το 2011 μπήκε σε ένα ριάλιτι. Εκεί, ζωντανά στον αέρα, εκστόμισε τη φράση « Allô ! Non, mais allô quoi !... », σε στοιχειώδη γαλλικά του δρόμου, που σημαίνει κάτι σαν «Τι; Μα, πώς, καλέ;». Ενα απόσπασμα από το βίντεο ανέβηκε στο ίντερνετ και έγινε viral σε ένα μήνα: 14 εκατομμύρια Γάλλοι είδαν το βίντεο της Ναμπίλα, με τα απίστευτα γαλλικά, και η φράση θεωρείται στη Γαλλία σαν το μεγαλύτερο εύρημα του γαλλόφωνου ίντερνετ!

Από τότε η Ναμπίλα καταλαμβάνει τα εξώφυλλα, είναι καλεσμένη σε όλες τους κουτσομπολίστικές εκπομπές και παίρνει και δικό της ριάλιτι με τίτλο -τι άλλο;- Allô Nabilla. Ποζάρει ημίγυμνη και χυμώδης, προκαλεί σάλο με τις εμφανίσεις της και με τα απίστευτα γαλλικά της, προκαλεί και κερδίζει χρήματα.


Η ερωτική της ζωή αποτελεί, φυσικά, το αγαπημένο σήριαλ των Γάλλων. Το 2015 απασχολεί αποκλειστικά τον Τύπο γιατί επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του συντρόφου της Τομά Βεργκάρα. Μπήκε στη φυλακή για μερικές εβδομάδες και έγινε πραγματικά η Μαντόνα των Γάλλων.


Αλλά η Ναμπίλα σαρώνει. Τα κοσμικά περιοδικά της αφιερώνουν σελίδες, τα βίντεό της σπάνε ταμεία στο YouTube, ποζάρει για γαλλικά και ξένα περιοδικά. Στις συνεντεύξεις της παρουσιάζεται ως «μια γυναίκα επιχειρηματίας, όπως η Καρντάσιαν». Πληρώνεται κατά μέσο όρο 5.000-10.000 ευρώ για μια εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο, ανεβαίνει στην πασαρέλα για τον Jean Paul Gaultier, έκανε βιβλίο με τη διάσημη φράση της Allô ! Non mais allô quoi !, έγινε η μούσα του περιοδικού Vanity Fair.