Ιωάννα Ευθυμίου: Η Ελληνίδα που έχει κατακτήσει το Μονακό!

Ιωάννα Ευθυμίου: Η Ελληνίδα που έχει κατακτήσει το Μονακό!
Ιωάννα Ευθυμίου: Η Ελληνίδα που έχει κατακτήσει το Μονακό!
Ιωάννα Ευθυμίου: Η Ελληνίδα που έχει κατακτήσει το Μονακό!
Ενημερώθηκε: 31/10/17 - 18:53

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκθέσεις της διεθνούς φήμης Ελληνίδας ζωγράφου, Ιωάννας Ευθυμίου στο Μονακό, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την δουλεία και την παρουσία της διεθνώς, κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο της Royal Artist στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας.

Ιωάννα Ευθυμίου: Η Ελληνίδα ζωγράφος που έχει κατακτήσει το Μονακό και πρόσφατα παρουσίασε έργα  της με θέμα τα πορτρέτα της Πριγκίπισσας Charlene του Μονακό καθώς και πορτρέτα της Brigitte Bardot στην γνωστή έκθεση πολυτελών γιωτ, τη Monaco Yacht Show, και συγκεκριμένα στους χώρους του πανέμορφου και με Ελληνική σημαία super yacht  Oméga.

Η έκθεση αυτή έγινε σε συνεργασία με τους φίλους του Λιβάνου που ζουν στο Μονακό και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα της έκθεσης διατέθηκαν σε Νοσοκομείο  με παιδιά στο Λίβανο.

Όμως η ζωγράφος συμμετείχε και στην Διεθνή έκθεση Τέχνης Gemluc Art Monaco που διοργανώθηκε  υπό την αιγίδα της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό στον εκθεσιακό χώρο του Auditorium Rainier III στο Μονακό, εκεί όπου παρουσίασε έργα της εμπνευσμένα από τη Τζοκόντα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Πλήθος προσκεκλημένων θαύμασε τις δημιουργίες της διάσημης Ελληνίδας ζωγράφου όπου εισέπραξε θερμά συγχαρητήρια αλλά και θαυμασμό.

Παράλληλα η Ιωάννα Ευθυμίου ετοιμάζει μια μεγάλη έκθεση αφιερωμένη στην Ελλάδα με τίτλο " Οι θησαυροί μου " / " My treasures ", όπου το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες της. Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Τσιχριτζή που βρίσκεται στην Κηφισιά στις 4 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Δεκεμβρίου 2017. Στην έκθεση αυτή θα παρουσιάσει έργα από τη νέα της δουλειά σε μιά ενότητα αφιερωμένη στην Ελλάδα και τους "κλεμμένους θησαυρούς" της , όπου κανείς δεν πρέπει να χάσει!

λ

σ