Καρντάσιαν «made in Greece»

 
Καρντάσιαν «made in Greece»

Ενημερώθηκε: 16/01/19 - 10:42

Την αποκαλούν «Ελληνίδα Καρντάσιαν» και δεν έχουν άδικο. Η Ilia Leya, όπως συστήνεται καλλιτεχνικά στα social media και στο κανάλι της στο YouTube, είναι... φτυστή η Κιμ.

Φυσικά, η πλαστική χειρουργική συνέβαλε πολύ σ' αυτό. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Ιλια Παπαδοπούλου, όπως είναι το κανονικό της όνομα, έβαλε και οπίσθια, αγγίζοντας την τελειότητα σε ό,τι αφορά την ομοιότητά της με την πιο διάσημη αδελφή της οικογένειας Καρντάσιαν.

Πάντως, μιλώντας σχετικά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επισήμανε ότι δεν ήταν στόχος της να μοιάσει στη διάσημη celebrity, παρόλο που της αρέσει πολύ ως γυναίκα. Υποστήριξε επίσης ότι δεν θεωρεί ότι της μοιάζει πια και τόσο πολύ. Βέβαια οι (περισσότεροι από 75.000) followers της στο Instagram της στέλνουν συνεχώς μηνύματα και σχόλια, επισημαίνοντας αυτήν ακριβώς την ομοιότητα.

Οσο για την πλαστική επέμβαση στους γλουτούς της, σχολίασε γελώντας ότι δεν πήγε στον γιατρό της με τη φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν, καθώς -όπως είπε- για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα θα χρειαζόταν να παρέμβει πάρα πολύ στο σώμα της. Τέλος, τόνισε ότι η αισθητική επέμβαση στους γλουτούς είναι πλέον πολύ συνηθισμένη στην Ελλάδα.

L

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ilia Leya απασχόλησε έντονα τον κόσμο του YouTube τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκτόπισε από την πρώτη θέση των πιο προβεβλημένων βίντεο την Ελένη Φουρέιρα και... στρογγυλοκάθισε εκείνη για λίγο στην κορυφή.

Πηγή: Espresso