Κωνσταντίνος Βασάλος: Το «μήλο της έριδος» δεν έχει... χρόνο για τις «πρώην» του

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το «μήλο της έριδος» δεν έχει... χρόνο για τις «πρώην» του
Ενημερώθηκε: 17/07/17 - 09:48

Το «μήλο της έριδος» κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά με την κρουαζιέρα του World Party και άλλους πρώην παίκτες του Survivor και όπως δηλώνει δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τις... πρώην του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνεχίζει να... καίει καρδιές με τη Βασιλική Αγιαννοπουλου και τη Μαρί Ρόουζ, συναθλήτριές του στο bodybuilding να ασχολούνται ακόμα με το ποια από τις δυο ήταν η «επίσημη» σχέση του.

Όμως ο γόης των Μαχητών δίνει τη δική του απάντηση στα κορίτσια και είναι αρκετά σκληρή.

Αναφερόμενος στα όσα υποστήριζαν οι δύο κοπέλες, ο Κωνσταντίνος είπε στο Πρώτο Θέμα:

«Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση αυτή με στεναχώρησε. Δεν θα έπρεπε να γίνει. Αλλά ο καθένας λειτουργεί με το δικό του σκεπτικό. Προσωπικά δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι κάτι που το έχω αφήσει πίσω μου. Γενικά δεν ασχολούμαι με το θέμα. Έχω να ασχοληθώ με τόσα ευχάριστα πράγματα στη ζωή μου που δεν μπορώ να ξοδεύω τον χρόνο μου σε αυτά».

Όσο για τη γυναίκα των ονείρων του, ο ίδιος απαντά:

«Κάθε μέρα μου χρεώνουν και μία διαφορετική κοπέλα. Εγώ πάλι αναζητώ μια κοπέλα που να έχει προσωπικότητα. Σίγουρα κοιτάζω την εμφάνιση, αλλά δεν στέκομαι σε αυτή. Δεν είμαι τόσο ρηχός. Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση και μέσα από μια σχέση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος».