Με γούνα και τσάντα πολλών χιλιάδων ευρώ στις κάλπες το κορίτσι του Πούτιν (ΦΩΤΟ)

Με γούνα και τσάντα πολλών χιλιάδων ευρώ στις κάλπες το κορίτσι του Πούτιν (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 19/03/18 - 11:29

Αλίνα Καμπάεβα: Με μια κομψή γούνα και κρατώντας μια τσάντα αρκετών χιλιάδων ευρώ πήγε στο εκλογικό τμήμα της περιοχής της, στη Μόσχα, η χρυσή ολυμπιονίκης για να ψηφίσει για τις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας

Η πανέμορφη 34χρονη πρώην αθλήτρια και φημολογούμενη αγαπημένη του Βλαντιμίρ Πούτιν άσκησε χθες το εκλογικό της δικαίωμα αρνούμενη να πει ποιος ψήφισε αν και ξεκαθάρισε πως «Θα κερδίσει σίγουρα», μην αφήνοντας καμία υποψία για τον ποιον ψήφισε.

Η Καμπάεβα έφθασε μόνη της σε ένα εκλογικό τμήμα της Μόσχας φορούσε ένα χρυσό δαχτυλίδι, και έδωσε το ρωσικό της διαβατήριο σε μία εκλογική υπάλληλο που την επέπληξε: «Σας περιμένουμε, σας περιμένουμε... και δεν ερχόσασταν» επικρίνοντάς της για το γεγονός ότι δεν ψήφισε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ρωσία - εκλογές: Θριαμβευτική επανεκλογή Πούτιν με ...σοβιετικό ποσοστό

Το Κρεμλίνο αρνείται πεισματικά πως η πρώην χρυσή ολυμπιονίκης είναι η κρυφή Πρώτη Κυρία, αλλά οι εικασίες δίνουν και παίρνουν, συμπεριλαμβανομένων και όσων αναφέρουν πως έχουν αποκτήσει και παιδιά. Η Καμπάεβα, που δεν έχει εμφανιστεί δημόσια με κανέναν σύντροφο εδώ και μια δεκαετία, παρότι θεωρείται μια από τις πιο όμορφες Ρωσίδες.

δ