Μια συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει τι δεν θα έκανε ποτέ

Μια συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει τι δεν θα έκανε ποτέ
Ενημερώθηκε: 31/08/17 - 09:31

Μια εκδιδόμενη συνοδός πολυτελείας, με καταγωγή από τον Καναδά, πρωτοτυπώντας προέβη σε έναν ανοιχτό διαδικτυακό διάλογο με πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι μάλιστα ανταποκρίθηκαν μαζικά, για να τους λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με το αρχαιότερο επάγγελμα.

Παράλληλα τους αποκάλυψε σε τι έχει πει όχι και θα αρνούνταν κατηγορηματικά να κάνει παρά το όποιο ποσό.

Οι ερωτήσεις στην συνοδό πολυτελείας που κάνει θραύση στους πελάτες της με υψηλό κασέ, έπεφταν «βροχή»... Όπως για παράδειγμα το πόσους άνδρες έχει συνοδέψει στα ταξίδια τους μέσα σε 2 χρόνια. «Έχω συνοδεύσει 9 πελάτες» απάντησε η ίδια.

Σε σχέση με το από ποιες περιοχές προέρχονται κυρίως οι πελάτες της, απαντά πως τώρα βγαίνει με έναν πολιτικό από το Τορόντο, έναν συγγραφέα από τον Καναδά και έναν δικηγόρο από το Μαϊάμι. Αλλά παλιότερα είχε και κάποιους λίαν ευκατάστατους συνταξιούχους από άλλες περιοχές.

Η ερώτηση ωστόσο που μάλλον συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό ενδιαφέροντος αφορούσε στο αν υπήρξε ποτέ κάτι που αρνήθηκε σε πελάτη της. Όπως είπε η ίδια, δεν έχει αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα, αλλά αυτό που δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν να κάνει, είναι να ουρήσει πάνω της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κουνελάκι του Playboy που προκαλεί πανικό (ΦΩΤΟ)

Το νέο στοίχημα της Μαρία Μενούνος μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλο (ΦΩΤΟ)

Το καυτό καλοκαίρι της Ελένη Φουρέιρα μέσα από τις φωτογραφίες (ΦΩΤΟ)