Ο απίστευτος όρος στη διαθήκη του Χιού Χέφνερ

Ο απίστευτος όρος στη διαθήκη του Χιού Χέφνερ
Ενημερώθηκε: 27/12/17 - 14:44

Ο Χιού Χέφνερ έγραψε ιστορία με την ζωή του. Ο ιδρυτής του Playboy και της εκτόξευσης των ανδρικών ονείρων τα έζησε όλα. Καταχρήσεις, αλκοολ, μα πάνω από όλα μια έπαυλη γεμάτη πανέμορφες γυναίκες. Στο πλάι του βρέθηκαν εκ των ωραιότερων γυναικών. Στην διαθήκη του πάντως φρόντισε να προστατεύσει τους κληρονόμους του από κάθε είδους κατάχρηση. 

Η διαθήκη του ιδρυτή του Playboy βγήκε στη δημοσιότητα και μαζί με αυτή και οι αυστηροί όροι που έθεσε στους κληρονόμους του. Εκεί ο Χιου Χεφνερ έχει συμπεριλάβει έναν ξεχωριστό άρθρο με τίτλο «Κατάχρηση ουσιών» στο οποίο αναφέρει ότι κάθε δικαιούχος της περιουσίας του θα που «χρησιμοποιεί συχνά ή καταναλώνει οποιαδήποτε παράνομη ουσία ή εξαρτάται κλινικά από την κατανάλωση αλκοόλ ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φάρμακου» θα αποκλείεται από την κληρονομιά.

ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΙΟΥ ΧΕΦΝΕΡ

Η απόφαση για το αν κάποιος από τους δικαιούχους της κληρονομιάς του Χιου Χέφνερ θα αποκλειστεί από αυτή λόγω κατάχρησης αλκοόλ ή ουσιών θα λαμβάνεται από τους διαχειριστές της διαθήκης στην περίπτωση που θεωρούν ότι ο κληρονόμος δεν είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του ή να κάνει σωστή διαχείριση των οικονομικών του υποθέσεων. Παράλληλα, με την διαθήκη του ο ιδρυτής του διάσημου περιοδικού δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να ζητήσουν ακόμα και τεστ ναρκωτικών στην περίπτωση που υποψιάζονται ότι κάτι πάει στραβά.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ PLAYBOY

Πάντως ο αποκλεισμός από την κληρονομιά του ιδρυτή του Playboy δεν είναι μόνιμος καθώς δίνεται η ευκαιρία στους δικαιούχους να αποδείξουν ότι παρέμειναν νηφάλιοι για ένα χρόνο ώστε να επωφεληθούν και πάλι της περιουσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κληρονόμοι του Χέφνερ είναι εκτός από τα παιδιά του Ντέιβιντ, Κρίστι και Κούπερ και η πρώην σύζυγός του Κρίσταλ Χάρις.