Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε ότι έπεσε... θύμα εκβιασμού

 
Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε ότι έπεσε... θύμα εκβιασμού

Ενημερώθηκε: 06/12/17 - 10:53

Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε ότι έπεσε... θύμα εκβιασμού πριν 11 χρόνια περίπου όταν οι Goin’ Through συνεργαζόντουσαν με την Άννα Βίσση, όπως είπε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου μιλώντας για άγνωστα περιστατικά κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Άννα Βίσση

«Είμασταν το 2006 στον Βοτανικό που συνεργαζόμασταν με την Άννα Βίσση με πολύ πολύ επιτυχία και κάποια στιγμή ενώ δουλεύαμε με την και τρέχει και ένα single από το άλμπουμ της «έρωτας ή πόλεμος» ηχογραφούμε ένα τραγούδι με παραγωγό τον Γιάννη Δουλάμη με την Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Έχουμε κάνει το κομμάτι και είμαστε στην τελική μορφή του και η Βίσση και η Νατάσσα Θεοδωρίδου στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, τότε στη Sony. Ένα βράδυ λίγο πριν κυκλοφορήσει το κομμάτι με παίρνει ένας αριθμός στο κινητό μου που δεν γνωρίζω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Tότσικας, Τσιμιτσέλης, Βουρλιώτης, Βισκαδουράκης σε μία φωτό!

Καλησπέρα λέω και μου λέει «αυτή τη στιγμή σου μιλά ένας πολύ ισχυρός άνθρωπος είμαι ο Καρβέλας». Λέω, γεια σου Νίκο τι κάνεις; «έχω μάθει ότι κάνετε ένα κομμάτι με τη Νατάσσα» του λέω «ναι και είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει».

«Δεν θα κυκλοφορήσει! Γιατί αν θέλετε να συνεχίσετε να τραγουδάτε στον Βοτανικό το τραγούδι αυτό δεν θα κυκλοφορήσει» μα να σου εξηγήσω λέω… και κλείνει το τηλέφωνο.» Στον αέρα της εκπομπής ξεσπούν όλοι σε γέλιά με τον Ουγγαρέζο να ρωτά τι έγινε τελικά. «Τελικά δεν έγινε ποτέ δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Σίγουρα δεν σηκώνω από αυτά αλλά μερικές φορές σηκώνω» είπε ο Νίκος Βουρλιώτης!