ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: «Μάχη» ανάμεσα σε Καζαντζάκη και Pattinson (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: «Μάχη» ανάμεσα σε Καζαντζάκη και Pattinson (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 24/11/17 - 16:53

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αυτή την εβδομάδα αναμένεται «μάχη» ανάμεσα σε Καζαντζάκη και Pattinson, με τις ταινίες τους να έχουν εισπράξει ήδη τις καλύτερες κριτικές - από τους φανατικούς. Από την μια η γεμάτη χειροκρότημα και συγκίνηση πρεμιέρα του Γιάννη Σμαραγδή και από την άλλη ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ που επισκέφτηκε την Ελλάδα για την πρώτη προβολή της ταινίας του σε ελληνικό κινηματογράφο, έχουν δημιουργήσει «στρατόπεδα».

Good Time: Έπειτα από μια αποτυχημένη ληστεία ο Κόνι καταφέρνει να διαφύγει, αλλά ο αδερφός του Νικ καταλήγει στη φυλακή. Εκεί τραυματίζεται σοβαρά και διακομίζεται σε νοσοκομείο, απ’ όπου ο Κόνι, με ελάχιστο περιθώριο χρόνου, θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει να δραπετεύσει.

Καζαντζάκης: Διαβάζοντας στη σύζυγό του Ελένη την αυτοβιογραφική «Αναφορά στον Γκρέκο» που έχει σχεδόν ολοκληρώσει, ο Νίκος Καζαντζάκης αναπολεί την πολυτάραχη ζωή του.

Lucky: Ο 90χρονος Λάκι ζει την αργόσυρτη καθημερινότητά του σε μια κωμόπολη των νοτιοδυτικών πολιτειών. Τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει τη ρουτίνα του, μέχρι που μια ξαφνική λιποθυμία τού αποκαλύπτει πως έχει πια… γεράσει.

Το Μυστικό των Μάρομποουν: Μετά το θάνατο της μητέρας τους, τον οποίο κρατούν κρυφό από τον περίγυρο για να παραμείνουν μαζί, τέσσερα αδέρφια μεγαλώνουν σε μια απομονωμένη έπαυλη την οποία στοιχειώνει μια μυστηριώδης παρουσία.

Η Τελευταία Οικογένεια: Η οικογενειακή ιστορία των Πολωνών Μπεκσίνσκι: του ζωγράφου Ντζίσλαβ, της συζύγου του Σοφία και του ψυχολογικά ασταθούς γιου τους Τόμας, μεταφραστή και ραδιοφωνικού παραγωγού.

Χωρίς Διέξοδο: Ο Κέισι και η Τζουλιέτ, δυο νεαροί Αμερικανοί, γνωρίζονται κι ερωτεύονται στη Γερμανία. Όταν εκείνη αρρωσταίνει σοβαρά, ο Κέισι αναλαμβάνει μια παράνομη δουλειά ώστε να εξοικονομήσει τα χρήματα για την επείγουσα επέμβασή της.