Παίκτρια του GNTM πρωταγωνιστεί σε ταινία

Παίκτρια του GNTM συμμετέχει σε ταινία
Ενημερώθηκε: 03/11/19 - 12:14

Την γνωρίσαμε από το GNTM και έκανε εντύπωση σε κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό, λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής της. 

Ο λόγος για την Λυδία Κατσανικάκη που πριν λίγες μέρες ξάφνιασε τους πάντες όταν και φωτογραφήθηκε με μαύρο καρέ μαλλί. Η πρώην παίκτρια του reality μόδας έλυσε τις απορίες αποκαλύπτοντας ότι η μεταμόρφωσή της έγιναν για τις ανάγκες ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί.   

ΛΥΔΙΑ

Ο λόγος για την ταινία «Σύγχρονες Αφροδίτες» του Δημήτρη Σταυρόπουλου, η οποία μάλιστα συμμετέχει σε δύο διεθνή φεστιβάλ.

«Οι ‘Σύγχρονες Αφροδίτες’ ξεκίνησαν το ταξίδι τους με δυο συμμετοχές σε διεθνή Φεστιβάλ. Η επίσημη Ελληνική πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο TISFF… επόμενη στάση στην αγαπημένη μας Κύπρο στο CYIFF.
Καλή μας συνέχεια!
», έγραψε η Λυδία στο Facebook.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇬🇷🇨🇾🎬 Οι "Σύγχρονες Αφροδίτες" ξεκίνησαν το ταξίδι τους με δυο συμμετοχές σε διεθνή Φεστιβάλ. Η επίσημη Ελληνική πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στο TISFF... επόμενη στάση στην αγαπημένη μας Κύπρο στο CYIFF. Καλή μας συνέχεια!!!❤️ The short film "Later Aphrodites" began their journey with two entries to international festivals. The official Greek premiere of the film took place at TISFF ... next stop in our beloved Cyprus at CYIFF. Good luck !!!❤️ http://cyiff.cineartfestival.eu/en/later-aphrodites-demeter-stavropoulos-greece-2019-16/ https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=Zca6qehuSx8

A post shared by Lydia Katsanikaki (@lydiakatsanikaki) on