Πήγε για πλαστική στη μύτη και κατέληξε με μόνιμη στύση!

 
Πήγε για πλαστική στη μύτη και κατέληξε με μόνιμη στύση!

Ενημερώθηκε: 09/09/17 - 11:13

Η ματαιοδοξία φαίνεται πως έχει και το τίμημα της για τον 45χρονο Κροάτη που είναι εθισμένος στις πλαστικές, μετά την τελευταία αισθητική παρέμβαση στη μύτη του.

Ιράν

Λόγω αντίδρασης στο αναισθητικό που του χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της επέμβασης που πραγματοποιήθηκε στο ο Τσιγκάνοβιτς έφυγε από το χειρουργικό τραπέζι με... πριαπισμό!

νοσοκομείο

Ο Κροάτης στιλίστας χρειάστηκε στη συνέχεια να μεταφερθεί σε στο Βελιγράδι προκειμένου εκεί να θεραπευτεί από την ασυνήθιστη αλλά επώδυνη κατάσταση η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί μέσα στις πρώτες 24 ώρες μπορεί να προκαλέσει ακόμα και μόνιμη στυτική δυσλειτουργία.

Σερβία

Οι μπελάδες για τον Τσιγκάνοβιτς, όμως, δεν τελείωσαν ούτε και στη καθώς όπως λέει ο ίδιος δεν του χορήγησαν αναλγητικά επειδή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο δεν ενδείκνυται αυτή η πρακτική για τη συγκεκριμένη πάθηση.

Τελικά ο Κροάτης στιλίστας υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση προκειμένου να... ανακουφιστεί από τη μόνιμη στύση από την οποία υπέφερε και πλέον θα χρειαστεί να παραμείνει άλλες 5 ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο 45χρονος Κροάτης έχει υποβληθεί συνολικά σε περισσότερες από δώδεκα επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής παρεμβαίνοντας στη μύτη του, τα χείλη του, το στομάχι και το σαγόνι του.

Σύμφωνα με τον ίδιο η τελευταία αυτή επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, θα ήταν αυτή που θα του έδινε την τελική πινελιά ώστε να γίνει διεθνής αστέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ειρήνη Κολιδά συγκλονίζει την Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Το καλοκαίρι πέρασε αλλά αυτά τα τραγούδια μας «έμειναν»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασιλικό «πρωτάκι» - Η πρώτη μέρα στο σχολείο με διαφορετικό επώνυμο!