Σάββας Πούμπουρας: Μιλάει πρώτη φορά για το αλκοόλ και την κατάθλιψη

Σάββας Πούμπουρας: Μιλάει πρώτη φορά για το αλκοόλ και την κατάθλιψη
Ενημερώθηκε: 07/07/20 - 10:15

O Σάββας Πούμπουρας είναι ένας από τους παρουσιαστές της νεότερης γενιάς, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές κατά καιρούς.

Την φετινή χρονιά παρουσίασε την πολυσυζητημένη εκπομπή «BEST FRIEND'S FEAR», η οποία θα λέγαμε πως προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, μιας και πολλοί θεώρησαν ότι οι πλάκες που έκανε ήταν παρατραβηγμένες!

Ωστόσο, αυτή η χρονιά για τον Σάββα Πούμπουρα είναι ξεχωριστή όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά, μιας και ήρθε στον κόσμο η κορούλα του.

Ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται να διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του, μακριά από τους δαίμονες του παρελθόντος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ωστόσο, χθες το βράδυ, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για αυτούς τους δαίμονες, δηλαδή για τον εθισμό του στο αλκοόλ και την κατάθλιψη.

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί;»

Και τόνισε:  «Έπινα κατά τις 11, 11 μίση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος»

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.