Τελικά τι «τρέχει» με την Πάμελα Άντερσον και τον Τζούλιαν Ασάνζ;

 
Τελικά τι «τρέχει» με την Πάμελα Άντερσον και τον Τζούλιαν Ασάνζ;

Ενημερώθηκε: 25/01/18 - 11:23

Η όμορφη Πάμελα Άντερσον επισκέφτηκε τη Δευτέρα (22/1) τον Τζούλιαν Ασάνζ και, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησε ξανά τις φήμες ότι κάτι «τρέχει» μεταξύ τους.

Εδώ και πεντέμισι χρόνια, ο Τζούλιαν Ασάνζ ζει στην πρεσβεία του Εκουαδόρ, στο Λονδίνο. Δεν μπορεί να ξεμυτίσει γιατί θα συλληφθεί και θα απελαθεί στη Σουηδία όπου αντιμετωπίζει κατηγορία για βιασμό.

Η Πάμελα Άντερσον στην πιο ερωτική ολόγυμνη φωτογράφιση (ΦΩΤΟ)

«Προτιμώ να είμαι φίλη του Τζούλιαν, παρά του οποιουδήποτε άλλου. Πιστεύω ότι είναι τόσο γεμάτος με πληροφορίες, έχει μια απίστευτη ματιά (στα πράγματα) και είναι μια ευφυΐα και προσπαθεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα και νομίζω ότι ο τελικός στόχος είναι να σταματήσουμε αυτούς τους άχρηστους πολέμους», εξέφρασε η σταρ του Χόλιγουντ, στο πρόγραμμα της Victoria Derbyshire στο BBC.

Σύμφωνα με την The Sydney Morning Herald, η Πάμελα Άντερσον, αναφερόμενη στην επίσκεψη, αφηγήθηκε ότι «μιλάμε για τα πάντα, πάντα βεβαιώνομαι ότι είναι εντάξει, βεβαιώνομαι ότι ασκείται, και σιγουρεύομαι ότι τρώει καλά», αν και αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Πάμελα Άντερσον: Παραμορφωμένη από τις πλαστικές στο κόκκινο χαλί! (ΦΩΤΟ)

Ασάνζ

Αν και, πέρυσι, αποσύρθηκε η κατηγορία για βιασμό, παραμένει το ενδεχόμενο απέλασής του στις ΗΠΑ, λόγω των WikiLeaks. Πάντως, όσο αφορά στην κατηγορία για βιασμό, η διάσημη ηθοποιός πιστεύει ότι ήταν στημένο, «γιατί αν ο παρουσιαζόταν στο δικαστήριο στη Σουηδία, ακόμη και αν αθωωνόταν το επόμενο βήμα θα ήταν η απέλαση του στις ΗΠΑ, την οποία η Ουάσινγκτον είχε ήδη ζητήσει».