Τηλεοπτική και... πολιτική «βόμβα»! Με ποιο κόμμα κατεβαίνει ο «Μισθοφόρος» του Survivor

 
Τηλεοπτική και... πολιτική «βόμβα»! Με ποιο κόμμα κατεβαίνει ο «Μισθοφόρος» του Survivor

Ενημερώθηκε: 12/02/19 - 18:28

Έτοιμος να δοκιμάσει τις αντοχές του και στην πολιτική παλαίστρα δηλώνει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Για όσους το όνομα από μόνο του δεν λέει πολλά, πρόκειται για τον γνωστό από το τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης «Survivor» ως Μισθοφόρο.

Ο Μισθοφόρος φέρεται να θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του στην πόλη του, την Αγία Παρασκευή και για αυτό είχε συνάντηση με τον νυν δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

Όπως σημειώνει η στήλη "Κοίτα να δεις" της εφημερίδας Έθνος, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και σε αυτήν ο Μισθοφόρος εξέφρασε την επιθυμία του να συστρατευθεί με τον εκ νέου υποψήφιο για τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχο.

1

Από το περιβάλλον του Γιάννη Σταθόπουλου δεν επιβεβαιώνεται πως έδωσαν τα χέρια οι δύο άνδρες καθώς η ανακοίνωση των υποψηφίων καθυστερεί ακόμα.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην περιοχή, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

2

Δεν είναι πάντως η μόνη υποψηφιότητα προερχόμενη από τηλεοπτικά παιχνίδια. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως τις δυνάμεις της στο στίβο της πολιτικής αποφάσισε να δοκιμάσει και η Έφη Αναστασοπούλου, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, «My Style Rocks».

Η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, τη συστράτευση, της πρώην παίκτριας του ριάλιτι μόδας στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

«Αποφάσισα να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Περιφερειάρχη μας, και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να συμμετέχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο“.

Η αγάπη μου για το νησί της καταγωγής μου, την αρχοντική Σύρο ,την πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου, με ώθησε να απαντήσω θετικά και να συντελέσω κι εγώ στο όραμα αυτό» δήλωσε η ίδια κάνοντας γνωστή την υποψηφιότητα της.

3