Τίτλοι τέλους για Κεφαλογιάννη – Μιχαηλίδου

Τίτλοι τέλους για Κεφαλογιάννη – Μιχαηλίδου
Ενημερώθηκε: 06/12/19 - 12:34

Χωρισμός «βόμβα» στην κυβέρνηση για το ζευγάρι υφυπουργών για τους οποίους όσοι ήξεραν πρόσωπα και πράγματα έκαναν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα, που είχε σοβαρές πιθανότητες να πάρει ακόμη και τον δρόμο για την εκκλησία…

Η ζωή όμως είναι γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές και η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα (όπως πρώτη είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιούλιο και το love story τους) τους τίτλους τέλους που έπεσαν (και χωρίς να το πάρει κανείς είδηση) στη σχέση της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Γιάννη Κεφαλογιάννη!

Μόνο κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα και των δύο ήξεραν για τον χωρισμό της υφυπουργού Εργασίας και του υφυπουργού Υποδομών, που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ύστερα από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας προσπαθώντας να μη διαρρεύσει τίποτα στα media. Από το φθινόπωρο οι κοινοί γνωστοί και φίλοι έπαψαν να τους βλέπουν μαζί, καθώς τα «σύννεφα» στον έρωτά τους έκαναν την εμφάνισή τους.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι όπως αθόρυβα έχτισε τη σχέση του έτσι αθόρυβα αποφάσισε να δώσει τέλος στον έρωτά του, που δεν άντεξε. Και οι δυο τους πλέον προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους αλλά και τα κυβερνητικά τους καθήκοντα, βαδίζοντας σε δρόμους χωριστούς…

Τα αγκάθια που οδήγησαν στον χωρισμό τα γνωρίζουν οι δυο τους, όμως ορισμένοι από το περιβάλλον τους λένε ότι ενδεχομένως κάποια πολιτικά θέματα που απασχόλησαν τη Δόμνα Μιχαηλίδου έκαναν τον Γιάννη Κεφαλογιάννη να πάρει αρχικά αποστάσεις σε προσωπικό επίπεδο και στη συνέχεια να απομακρυνθεί. Ατυχείς δημόσιες δηλώσεις και ατάκες της πάγωσαν τον περίγυρό της, μαζί και τον πρώην πια αγαπημένο της.

Οι ίδιοι κύκλοι λένε πως ο υφυπουργός Υποδομών ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από την επιθυμία της για υπερπροβολή! Όσοι άλλωστε ξέρουν καλά τον Γιάννη Κεφαλογιάννη κάνουν λόγω για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων. Στην τελευταία της κοσμική εμφάνιση πάντως η υφυπουργός Εργασίας εμφανίστηκε απαστράπουσα, φροντίζοντας κανένας να μην καταλάβει τίποτα! Ποζάροντας χαμογελαστή στα φλας η Δόμνα Μιχαηλίδου έκλεψε την παράσταση στον γάμο-υπερπαραγωγή της κολλητής της Αναστασίας Καίσαρη. Μάλιστα ήταν μια από τους πέντε κουμπάρους!

Τίποτε όμως εκείνη τη βραδιά δεν πρόδιδε το τέλος του ειδυλλίου με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, καθώς η υφυπουργός Εργασίας έλαμπε μέσα στη χρυσή της τουαλέτα με την αποκαλυπτική πλάτη και τα εντυπωσιακά διαμαντένια σκουλαρίκια που φορούσε. Λογικό. Κύκλοι ανοίγουν, κύκλοι κλείνουν και η ζωή συνεχίζεται…

Να θυμίσουμε ότι το ειδύλλιο των υφυπουργών ξεκίνησε όταν οι δυο τους ήταν στην αντιπολίτευση. Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης γνωρίστηκαν στα γραφεία της Ν.Δ., όταν εκείνος ήταν ακόμη βουλευτής και εκείνη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ για τη σχέση τους, αλλά ήταν κοινό μυστικό σε όσους γνωρίζουν τα του Κοινοβουλίου. Υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι, δεν το έκρυψαν και ουδέποτε διέψευσαν το ειδύλλιό τους ακόμη και μετά την αποκάλυψη της «Espresso».

Tα φλας είχαν πέσει πάνω τους και στις 11 Ιουλίου 2019 όταν στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης είχαν προσέλθει μαζί στο Μέγαρο Μαξίμου.

domna

Πηγή: Espresso